18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Mavi’de gelenek bozulmadı

Mavi Jeans - Erak Giyim’in geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl beşincisi yapılan Çim Saha Futbol Turnuvası’nda dün final maçları oynandı. Bir buçuk aydan bu yana devam eden turnuvada finale kalan dört takım yaptıkları karşılaşmalar sonucu kupalarını aldılar. Üçüncülük maçında karşı karşıya gelen Hanedan ve Mavi Kabus takımları üçüncülük kupası’nı almak için kıyasıya mücadele ettiler. 3-1’lik skorla maçı önde bitiren Hanedan takımı turnuvada üçüncülüğü elde ederken Mavi Kabus dördüncülük kupası ile yetindi. Üçüncülük mücadelesinin ardından başlayan final maçında Mavi Gençlik ve Real Mavi takımları karşılaştı. Taraftarların davul zurna eşliğinde yaptıkları tezahüratlar ile renklenen karşılaşmada takımlar 1-1’lik skorla süreyi doldurdular. Penaltılara kalan birincilik mücadelesini 6-5 alan Mavi Gençlik birincilik kupasını kaldırmaya hak kazandı. 5. turnuvada beşinci şampiyonluğunu kutlayan ve kadrosu yıkama bölümü personelinde oluşan Mavi Gençlik oyuncuları  “5. yılda beşinci şampiyonluğu aldık, inşallah önümüzdeki yıl da kupa bizim” diyerek turnuvadaki iddialarını belirtti. Turnuvada ikinci kez ikinci olan ve kesim, üretim personelinin kurduğu Real Mavi takımı birinci olamamanın üzüntüsü içerisinde ikincilik kupasını havaya kaldırdı.
 
“TATLI SLOGANLAR”
Kupa töreninde Turnuvada ilk dörde kalan takımlar ve üç dalda almaya hak kazanan oyuncular kupalarını yöneticilerinin elinden aldılar. Turnuvada kupa almaya hak kazananlar şöyle 1. Mavi Gençlik, 2. Real Mavi, 3. Hanedan ve 4. Mavi Kabus ayrıca Gol Kralı: Real Maviden Gökhan, En centilmen oyuncu: Mavi Gençlikten Erhan ve En Az Gol Yiyen Kaleci: Hanedandan Şinasi.
 
Mavi Jeans personeline sosyal aktivite imkanı sunarak motivasyonlarını yükseltmek amacıyla düzenlenen turnuvada Final maçlarına gösterilen ilgi diğer eleme maçlarında olduğu gibi yüksekti. Taraftarlar arasında yaşanan tatlı slogan savaşları maçların bitiminde sevgi seline dönüştü.
 
Mavi Jeans Personel Müdürü Mehmet Özdil final maçı sonrası bir açıklama yaparak “Amacımızı personelimiz arasındaki arkadaşlık ilişkilerini geliştirmektir. Turnuvayı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Tatsız bir olay yaşanmadığı için mutluyum” dedi.
Çerkezköy Haber - www.cerkezkoyhaber.com.tr
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2004 Pazartesi 12:54:24
Güncelleme :25 Ocak 2005 Salı 10:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?