28
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Çorlulu öğrenciden ÖSS başarısı

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarına göre ÖSS-SÖZ 1 puanı sıralamasında, Tekirdağ Fen Lisesi öğrencisi Damla Ünal 6. oldu. 

Açıklanan sonuçlara göre Türkiye 6.'sı olan Damla Ünal, hem öğretmeni hem de annesi Sibel ve babası Hüseyin Ünal ile birlikte büyük bir mutluluk yaşadı. Başta anne ve babasıyla, sınava hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür eden Damla Ünal, "Puan olarak bu sonucu bekliyordum. Kendi hesaplarımla aldığım puan tutuyor. Ancak derece olarak böyle bir derece beklemiyordum. Daha önceki dönemlerde bu puan ilk 500'ün içerisinde yer alıyor, benim için büyük bir sürpriz oldu, çok sevinçliyim" dedi. Tercihini en başından yaptığını belirten ÖSS-SÖZ 1 Türkiye 6.'sı Damla Ünal, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünde öğrenim görmek istediğini söyledi. 

Büyük bir derece elde eden Damla Ünal ve ailesini kutladığını ifade eden Fen Bilimleri Merkezi Kurucu Temsilcisi Adnan Gürler ise, Damla Ünal'ın öğretmenleri başta olmak üzere başarısında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2006 Çarşamba 12:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?