17
Haziran
2024
Pazertesi
EKONOMİ

OSB, yatırımcıları bekliyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'nde altyapısı yüzde 95 oranında tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi'nin tanıtımı için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen Türk-İtalyan işadamları toplantısına katılan Hayrabolu Belediye ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şener Çelikayar, organize sanayi bölgesinin tanıtımı ve İtalyan işadamlarını bölgeye çekebilmek için toplantıya katıldığını belirterek, "Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinin tanıtımı için önümüze çıkan fırsatları değerlendiriyoruz. Yapılan toplantıda 60 ve üzeri İtalyan işadamı ile görüşmeler yaptık. İtalyan işadamları ile yaptığımız ikili görüşmelerde yüzde 95 alt yapısı tamamlanan OSB'mizi anlattık. İlgi gösteren iş adamlarıyla görüşmelerimiz bundan sonrada sürecek. Toplantıda, İtalyan işadamlarının yanı sıra kendi işadamlarımızla da görüşmelerde bulunarak kendilerini, etraflıca bilgilendirmelerde bulunmak için Hayrabolu'ya davet ettik. Görüşmelerimizin olumlu geçtiğine inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Şener Çelikayar, görüşmeler sırasında İtalyan Sanayiciler ve İşadamları Derneği ve aynı zamanda otomobil devi Fiat ve Ferrari'nin yönetim kurulu başkanlığını da yapan Luca Cordero di Montezemolo ile de görüştüklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 14:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?