18
Mayıs
2024
Cumartesi
MALKARA - TEKİRDAĞ

Benzin istasyonu havaya uçtu

Tekirdağ'da bir benzin istasyonunda meydana gelen patlamada, 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Tesislerde büyük maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ-Malkara karayolu üzerinde faaliyet gösteren Namık Kemal Yaypet Petrol İstasyonu'nun dinlenme tesislerinin mutfağındaki gaz tankının infilak etmesi sonucu, şans eseri ölen olmazken, hafif şekilde yaralanan 2 kişi ayakta tedavi edildi.

Patlayan gaz tankı olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülerek soğutuldu. Yaypet tesislerinin sahibi Fahrettin Yay, yaşanan olayın ardından sadece iki kişinin hafif şekilde yaralandığını belirterek, "Gaz sıkışmasından dolayı bir patlama meydana gelmiş. Ölen yok, 2 yaralı da ayakta tedavi edildi. Maddi hasar dışında önemli bir şey yok" dedi.

Patlamanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, olayın mutfağı besleyen gaz tankının patlaması sonucu meydana geldiğini dile getirerek, "Tesislerde çok fazla insan ve müşteri olmadığı için üzücü bir olay yaşanmadı. Sadece 2 yaralı var. Onlar da hafif yaralı. Her şey kontrol altına alındı. Bazı odalarda gaz kaçakları söz konusu. Çok şükür çalışanlarda da herhangi bir şey yok" diye konuştu.

Patlamanın şiddeti ile tesislerin tüm cam ve çerçeveleri yerle bir olurken, Altınova Mahallesi'nde oturan vatandaşların da patlamadan etkilendiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 17:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?