19
Mayıs
2024
Pazar
MALKARA - TEKİRDAĞ

Kar yağışı başladı

Tekirdağ'da öğlen saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığının 2 dereye düştüğü Tekirdağ'da kar yağışının gün boyunca etkili olması bekleniyor.

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı sağanak yağış ve kar yağışı Tekirdağ'da etkisini göstermeye başladı. Özellikle öğle saatlerinde şiddetini arttıran yağışlar yaşamı olumsuz etkiledi. Tekirdağ'ın Malkara, Saray ve Çerkezköy ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Şehir merkezi Çerkezköy, Şarköy, Marmara Ereğlisi, Muralı ve Hayrabolu ilçelerinde ise karla karışık yağmur yağışı devam ediyor. Hava sıcaklığı 2 dereceye düşerken, en yüksek hava sıcaklığının ise 5 derece olması tahmin ediliyor. Karayolları 18. Şube Şefliği yetkilileri, etkili kar yağışına karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Yetkililer, tuzlama, bıçaklı yol açma ve kar küreme araçlarının hazır bekletildiğini bildirdi. Tekirdağ Valiliği yağışlar nedeniyle oluşabilecek tehlikelere karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 16:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?