15
Mayıs
2024
Çarşamba
MALKARA - TEKİRDAĞ

Özsoy, son yolculuğuna uğurlandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hayırseverliği ile tanınan işadamı Hacı Salih Özsoy son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Sevenleri ve yakınları, Özsoy'u son yolculuğunda yalnız bırakmadı.



Kendisi ve eşi adına yaptırdığı camiler, çeşmeler ve hayırlarla tanınan Hacı Salih Özsoy, 78 yaşında hayatını kaybetti. Önceki gün hayata gözlerini yuman Hacı Özsoy, eşi adına yaptırdığı Hacı Leman Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Namaz öncesi oğlu Ferdi Özsoy ile kızı, damadı ve torunları taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını kıldıran Malkara Müftüsü Mehmet Öz yaptığı konuşmada, "Hayırsever insanlar ahiret yolculuğuna çıkarken yaptıkları hayırlarla anılır, sayılır ve sevilirler. Bugün aramızdan ayrılan merhum Hacı Salih Özsoy da geride bıraktığı hayırlar ile kendisini seven ve sayanları tarafından rahmetle anılacaktır." dedi. Hayırsever işadamlarının daha da çoğalması temennisinde bulunan Müftü Öz, merhum Hacı Özsoy'un çocuklarının da babaları gibi sayılıp sevilmeleri temennisinde bulundu.

Cenazeye, Tekirdağ Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Malkara İlçe Kaymakamı Salih Yüce, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Başar, İl Genel Meclis Başkanı Av. Mehmet İşcan, Tekirdağ il ve ilçelerinden gelen il genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri, bürokratlar, siyasi parti başkanları ve yöneticileri ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

zaman
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 14:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEVDET YAVUZ IP: 88.245.135.xxx Tarih : 18.11.2007 20:19:28

Hayır sever insan olarak tanıdığım ve tanıdığımız Merhum Hacı Salih ÖZSOY'A Allah`tan rahmet Diler Ailesi ve tüm yakinlarina ayrıca Malkara Halkına bassagligi diliyorum. YÜCE ALLAH TAHSLATINI AFFETSİN