26
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bakıma muhtaç çocuklar için konser

Yalova İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen konserde sahne alan Nejat Alp, Deniz Arcak ve Mine Koşan gibi ünlü sanatçılar hayranlarını coşturdu. 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Barış Manço Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere havanın soğuk oluşuna aldırış etmeden akın eden Yalovalılar gönüllerince eğlendi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yurt, okul ve bakım evlerinde kalan çocuklarla bu kurumların personellerinin de katıldığı konserde, Nejat Alp, Deniz Arcak ve Mine Koşan gibi ünlü sanatçılar sahne aldı. Miniklerin de çeşitli gösteriler sunduğu gecede en büyük ilgiyi ise Mine Koşan gördü. Seslendirdiği hareketli şarkılarla seyircileri kendinden geçiren sanatçı, sahne performansıyla göz doldurdu. 

Hayranlarının alkışları altında parçalarını seslendiren Mine Koşan'la fotoğraf çektirmek için sahneye bırakılan 3 yaşındaki Yasemin isimli kız çocuğu ağlamaya başlayınca, susturmak yine sanatçıya düştü. Dakikalarca çocuğa dil döken Koşan, çareyi elindeki çiçeği vermekte buldu. Daha sonra minik kızı öpen Koşan, onunla birde hatıra fotoğrafı çektirdi. Konserde Nejat Alp ile Mine Koşan düet yaptı. Nostaljik parçalarını seslendiren Nejat Alp, dinleyicileri eski günlere götürdü. Gecede sahneye en son ünlü popçu Deniz Arcak çıktı. Konser geç saatlerde bitti.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 16:35:51
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?