26
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bebekler anneleri terletti

Yalova'da, bir çocuk bezi firması tarafından düzenlenen emekleme yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Çekişmeli geçen yarışmada bebeklerden çok, onları finişe ulaştırmak için bütün hünerlerini gösteren anneler terledi. Özel bir çocuk bezi firmasının sponsorluğunda Fidanlar Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya onlarca bebek katıldı. Yarışma öncesinde hazırlanan yarışma pistini tanıyıp ısınma turu atan bebekler, rakiplerini test etmeyi de unutmadı.

Büyük alaka sebebiyle 4 ve 3'erli gruplar şeklinde yarışan bebeklerini start hakemlerine teslim eden anne ve babalar, pistin karşı tarafına geçerek, bebeklerinin bitiş çizgisine ulaşması için çabaladı. Bebeklerden çok yavrularını emekletmeye çalışan ebeveynlerin ter döktüğü yarışmada, ilginç sahneler yaşandı.

Bazı bebeklerin gözyaşlarına boğulduğu, bazı bebeklerinse pistte uzanıp yattığı yarışmalarda birinciliği, rakiplerine açık ara fark atan 11 aylık Alpercan Şenal isimli bebek kazandı. Babası Özgür Şenal'ın sesini duymasıyla adeta yerinden ok gibi fırlayan Alpercan, rakipleri daha start çizgisindeyken bitişe ulaşarak birinci oldu. Yarışmada 2.'liği 10 aylık Sedef Doğanay ve 3.'lüğü ise 9 aylık Furkan Uğuz isimli bebekler kazandı. Yarışma sonrasında dereceye giren bebeklere çocuk bezi ve temizlik maddelerinden oluşan çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 10:57:52
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 16:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?