19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Meslek sahibi oldular

Yalova'da, bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe kurslarını bitirerek meslek sahibi olan 28 kadın, törenle sertifikalarını aldı.

Yalova Belediyesi'ne bağlı Kadın Spor ve Eğitim Merkezi (KASEM) ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettikleri bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe kursları tamamlandı. 1 ay süren kurlara katılan bayanlar sertifika almaya hak kazandı. Belge töreni öncesinde kurslarla ilgili bilgiler veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Güner, "Bu da başarıyla tamamladığımız kurslardan birisi. Kurslar, Avrupa Birliği'nin fonlarından finanse edildi. 1 ay süren kurslar boyunca kursiyerlerimiz profesyonel bir eğitim aldı. Artık her biri meslek sahibi oldu. Bu tip kurslarımız devam edecek ve belediye ile irtibat halinde olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu ise, KASEM'den söz ederek, "Kadınlarımızın spor ve eğitimleri için çok başarılı çalışmalar yapan bir kurum olan KASEM, yine bir kurs organize etmiş ve bayanlarımızı meslek sahibi yapmıştır. KASEM yetkililerini başarılarından dolayı kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını Binicioğlu'nun elinden aldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 12:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?