19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yalova'da aşırı hız ölüm getirdi

Kaza, Yalova Bursa karayolu 7. kilometresi Soğucak mevkiinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bursa’dan Yalova istikametine giden Şahin Gürler idaresinde 34 MGJ 13 kamyon, aşırı hız ve yolun ıslak olmasından dolayı kontrolünü kaybederek rampada, bölünmüş yolun karşısına geçti. Bu sırada Yalova’dan Bursa’ya gelen Lütfullah Dereci idaresindeki 34 VR 1873 plakalı özel otomobile çarptı.

Duramayan ev eşyası yüklü kamyon bir süre daha yan sürüklenerek, Bursa istikametine gelen Nazmi Dağdeviren yönetimindeki 41 H 5505 plakalı otobüse çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Lütfullah Dereci, ile aynı araçta bulunan kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi hayatını kaybetti. Özel otomobildeki 3 erkek şahsın kimliklerinin tespitine çalışılıyor.


Kamyon sürücüsü Yusuf Çimen ile kamyon kasasında bulunan ev eşyalarının sahibi Tuncay Uluçay ve Muhammed Yılmaz da hafif yaralanarak Yalova Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan otobüs sürücüsü Nazmi Dağdeviren ise Bursa’ya Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla alakalı soruşturmasını sürdürüyor.

YALOVA (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2004 Pazar 17:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?