27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Yeni Emniyet Müdürü göreve başladı

Erzincan Emniyet Müdürü iken Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ahmet Kaplan görevine başladı. 

Ahmet Çokgüler'in merkeze alınmasıyla boşalan Yalova Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Ahmet Kaplan, şehre gelişinde törenle karşılandı. Polis müdürlerince karşılanan Kaplan, tören kıtasını denetledikten sonra personelle tek tek tokalaşarak tanıştı. Ardından makamına çıkan Kaplan, yardımcılarından ilin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Ahmet Kaplan, "Ben İstanbul'da da görev yaptığım için Yalova'yı zaten tanıyorum. Burasının çok problemli bir il olmadığının bilincindeyim. Türkiye geneliyle kıyaslandığında asayişin en iyi olduğu yerlerden birisi Yalova. Yalova'da çalışmak herkese nasip olacak bir iş değil.

 Yalovalılar'a hizmet etmekten de onur duyacağız. Burayı korumak, kollamak lazım. Bu güzellikler kaybolmasın. İnsanların Allah'ın verdiği bu güzellikleri yaşaması, burasının daha güvenli olması için çalışacağız" dedi.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 16:31:05
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdurrahman samur IP: 85.108.88.xxx Tarih : 10.10.2006 03:27:55
sayın müdürüme yeni görev yerinde başarılar dilerim.sizler orada rahat olun bizler burada yani malum yerde göreve devam ediyoruz.saygılarımla.özel hrk.polis m.