20
Mayıs
2024
Pazertesi
ARMUTLU - YALOVA

Armutlu'da toplandılar

Eyüp Belediyesi’nin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek için düzenlediği eğitim toplantısı İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde yapıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, başkan yardımcıları Ahmet Malatyalı, Osman Elevli ve Cemal Bayram’ın yanı sıra daire müdürlerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, 17 Aralık’taki zirve ile Türkiye’nin AB kapısından içeriye girdiğini belirterek, "Türkiye’nin gelişen vizyonuna paralel olarak bizde mahalli idareler yönetimler olarak ufkumuzu geliştirmeliyiz" dedi.

Genç, hedeflerinin hizmet kalitesinin artırılmasının yanı sıra vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu ifade ederek, bunu insan odaklı çalışma ile gerçekleştireceklerini söyledi. Türkiye’nin sık sık içine düştüğü sıkıntıların kötü yönetimlerden kaynaklandığının altını çizen Genç, "3-4 yıl önce Türkiye buhranlar yaşıyordu. Çünkü ülkemiz ehil olmayan yöneticilerin elindeydi. Ülkemizdeki işletmeler, ticaret erbapları ve namuslu insanlar da bu kötü idareden dolayı büyük sıkıntılar yaşadı. İşte krizlerden bir türlü kurtulamayan bir Türkiye’nin vizyonu ehil bir yönetimle nasıl bir anda değişti ve sıkıntılar ortadan kalktı. Bakın Enver Ören, ülkede yaşanan ve yaşadığı sıkıntılara rağmen, buraya mükemmel bir tatil köyü yapmış. Bu, sıkıntı içinde yapılan bir yatırım. Bir de şaha kalkmış Türkiye’de, Enver Ören gibi birçok iyi ve dürüst müteşebbisin yapacaklarını düşünün. Biz de 11 yıldır Eyüp’ü yaşanabilir bir yer yapabilmek için uğraşıyoruz. Genelde ehil bir yönetimle hizmet çıtamız daha da yükselecek. Bunun için eğitime büyük önem veriyoruz. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile bunu başaracağız" diye konuştu.

İki gün sürecek olan eğitim toplantısı öncesinde Ahmet Genç, eşi Cahide Genç’e evlilik yıl dönümü sürprizi yaptı. 17 Aralık’ın kendi hayatının, Türkiye için ise geleceğinin dönüm noktası olduğunu dile getiren Genç, "Bu 17 Aralık’ta evliliğimizin 24. yılını AB kapısından içeriye girmemizin başarısıyla birlikte kutluyoruz" derken, yıl dönümü pastasını eşi ile birlikte kesti. Belediyenin planlama müdürü Gülnur Kadayıfçı, Cahide Genç’e bir tablo hediye ederken, "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Belediye başkanımızın da 11 yıldır görevindeki başarısında Cahide hanımın büyük katkısı olduğunu bildiğimiz için kendine böyle bir hediye vermeyi kararlaştırdık" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 17:07:40
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?