18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARMUTLU - YALOVA

Tatil köyüne hayran kaldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın eğitim ve sosyal etkinlik programına katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, İhlas Armutlu Tatil Köyü’ne hayran kaldı.

AKP Bağcılar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 3 günlük programın finaline Bakan Abdüllatif Şener de katıldı. Dün gece geç saatlerde İhlas Armutlu Tatil Köyü’ne gelen Bakan Abdüllatif Şener, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Özgün ve İhlas Armutlu Tatil Köyü İşletme Müdürü Osman Çardak tarafından samimi bir ortamda karşılandı.

Kaplıcası ve yüzme havuzu bulunan tesislerde geceyi geçiren Bakan Şener, sabah saatlerinde önce Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, AKP Bağcılar İlçe Başkanı Necati Kahraman, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Özgün ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından eğitim ve sosyal etkinlik programına katılan Şener, çıkışta İhlas Armutlu Tatil Köyü’nün benzer aktiviteler için mükemmel olduğunu söyledi.

Bakan Şener, "Buranın eğitim programı için güzel bir tesis olduğunu düşünüyorum. Mekan çok iyi. Tüm teşkilat mensuplarının birarada kaynaşmasını sağlayacak, karşılıklı görüş, düşünce alışverişini temin etmelerine imkan sağlayacak bir zemin. Bu arada çok düzgün ve iyi programlar hazırlanmış. Bu programlar bir parti için mutlaka gereklidir. Ülkenin sorumluluğunu üstlenen siyasi partilerin kendi teşkilatlarında da tutarlı kültürel bir atmosferin oluşması lazım. AKP buna büyük önem vermektedir. Bu önemin gereği olarak Bağcılar Teşkilatı buradadır. İlçe Başkanı, belediye başkanı, kadın ve gençlik kollarıyla mahalle temsilcilerini tebrik ediyorum. Tam katılımla tüm teşkilat mensuplarımız biraraya gelmiştir. Çok verimli toplantılar yapıyorlar. Verimli toplantılar ülkemiz için de büyük kazançtır" dedi.

Bakan Şener, İhlas Armutlu Tatil Köyü’nün bu tür faaliyetler için uygun bir zemine sahip olduğunu kaydederek, "Aynı zamanda insanlar için kah derin yorgunluğundan uzaklaşıp kendilerini ve etrafındakileri bilmenin, yorumlamanın çilesini çekmek isteyenler için de uygun bir zemin olarak düşünüyorum" diye konuştu.

Bakan Şener, daha sonra Bursa’daki programlara katılmak için İhlas Armutlu Tatil Köyü’nden ayrıldı.

Öte yandan, AKP Sarıyer İlçe Teşkilatı da benzer bir toplantı organize etti. Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın toplantısına AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmit Milletvekili Nihat Özkul da katıldı. Toplantılara Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün de iştirak etti. Hafta sonu olması nedeniyle deniz otobüsleriyle İhlas Armutlu Tatil Köyü’ne gelen devremülk sahipleri ve ziyaretçiler, tesisleri tıklım tıklım doldurdu

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 14:44:45
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?