27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇINARCIK - YALOVA

Altı aylık Mert'i dere yuttu

AZGIN DERE ALTI AYLIK EMRE'Yİ YUTTU

Yalova'nın Kocadere beldesinde tahta köprü çökerken, babasıyla dereye düşen bebek boğuldu. Azgın sulara kapılan bebeğin cesedi balık adamlar tarafından bulundu.

Şener Adalı (29), altı ay önce dünyaya gelen oğlu Mert'i de alarak bir akrabalarına gitmek üzere yola koyuldu. Beldenin ortasından geçen Kocadere'nin üzerinde kurulu tahta köprüye gelen Şener Adalı köprüyü geçmeye başladı. Sağanak yağışın etkisiyle yükselen sular köprünün ayaklarına baskı yaptı. Bir anda çatırdamaya başlayan köprü babanın kaçmasına fırsat bırakmadan yıkıldı.

Altı aylık bebeği Mert ile birlikte suya düşen Şener Adalı, oğlunun akıntıda sürüklenmeye başladığını gördü. Ancak bütün çabalara rağmen Mert'e ulaşamadı. Azgın sulara kapılan Mert, gözden kayboldu. Bir taraftan bağırarak yardım istemeye çalışan baba Adalı, diğer yandan oğlunu aramaya başladı. Babanın feryadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Hep birlikte çocuğu aramaya başlayan yöre halkı durumu jandarma ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen Yalova ve Çınarcık itfaiyeleri ile Yalova Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi'ne bağlı balık adamlar dereyi didik didik aradı. Acı haber yaklaşık iki saat sonra geldi. Altı aylık Mert Adalı'nın bir çalıya takılmış cansız bedeni itfaiye ekibi tarafından bulundu. Gözyaşları arasında oğlunun bulunmasını bekleyen Şener Adalı ve akrabaları gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Sağlık ekiplerinin yanına giden baba Adalı oğlunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Polisler ve akrabaları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Adalı, olay yerinden uzaklaştırıldı. Minik çocuğun cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

AZGIN DERE ALTI AYLIK EMRE'Yİ YUTTU
AZGIN DERE ALTI AYLIK EMRE'Yİ YUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 12:01:05
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 22:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erhan Çaylak IP: 78.176.64.xxx Tarih : 1.11.2009 22:00:36

Geçmiş Olsun