22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇINARCIK - YALOVA

Çınarcık'ta avcılık gelişecek

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde avcılığın geliştirilmesine yönelik kurulan Çınarcık Sürek Avcıları Derneği Belediye Başkanı Murat erdoğan tarafından açıldı. 

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde av sporu ile ilgilenen avcılar, kurdukları dernekle tek çatı altında toplandı. Çınarcık Sürek Avcıları Derneği adı verilen derneğin açılışını ise Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan yaptı. Açılış esnasında çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Necdet Ağseren, "Çınarcık adı turizmle anılan bir ilçe. Sürek avcılığı da son zamanlarda doğa turizmine bağlı olarak gelişen bir spor dalı. Biz ilçemizde avcılığa gönül vermiş arkadaşlarımızı bir çatı altında toplarken, aynı anda ilçemizde bu spor dalını geliştirmeyide hedefledik. İleriki dönemlerde düzenlemeyi planladığımız sürek avı organizasyonlarıyla ilçemizin ve bu spor dalının adını daha iyi bir şekilde duyuracağımıza inanıyorum" dedi. 

Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan ise ilçeye ve ilçe halkına katkı sağlayan her organizasyona, her kuruma ve her derneğe destek verdiklerini söyledi. Ardından Dernek Başkanı Necdet Ağseren tarafından Belediye Başkanı Murat Erdoğan'a bir teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 15:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?