31
Mayıs
2024
Cuma
ÇINARCIK - YALOVA

Çınarcık'ta doğalgaz çalışmaları

Yalova'nın Çınarcık ilçesine doğalgazın getirilmesi için ilk kazma vuruldu. Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan çalışmaların 4 ay içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi. 

Yalova merkezinin ardından ilçelerde, doğalgaza kavuşmak için ilk adımları atmaya başladı. Bu çerçevede Çınarcık İlçesi'nde doğalgaz için çalışmalar başladı. Poyraz Caddesi'nde başlayan çalışmaları Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan'da yakından izledi. Doğalgazın ilçeye gelmesi ile ilçede turizm adına olumlu gelişmelerin yaşanacağına vurgu yapan Erdoğan, "Çınarcık yıllardır ısınma problemi nedeniyle yazlık bir sayfiye yeri durumundan kurtulamadı. Ancak doğalgaz sayesinde artık ilçede yaz kış kalmaya başlayan vatandaşların sayısının artacağına inanıyorum. Şu an için sadece ilçe merkezinde başlayan çalışmaları kısa sürede diğer bölgelerimize de yayacağız. 4 ay içerisinde merkeze doğalgaz vermeye ve vatandaşlarımıza kullandırmaya başlayacağız" dedi. 

Başlayan doğalgaz çalışmalarından dolayı mutluluklarını ifade eden vatandaşlarsa, "Çınarcık da yaşayanların yıllardır hayalini kurdukları doğalgaz nihayet geliyor. Artık ilçede ısınma problemi en modern yöntemle çözülmüş olacak. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Teşvikiye ve Kocadere beldelerinde de doğalgaz için çalışma başlatılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 15:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan bal IP: 78.181.41.xxx Tarih : 24.03.2008 17:52:43

cınarcığa doğalgaz gelmesi gercekten büyük bir hizmet emeği gecen herkese binlerce teşekürler