25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇINARCIK - YALOVA

Namaz kılarken soyuldu

NAMAZ KILARKEN SOYULDU

Yalova'da bir vatandaş camide namaz kılarken soyuldu.

Öğle namazını kılmak için Çınarlı Abdülkadir Camii'ne giden 64 yaşındaki Özer Kızılhan namaz kılmaya başladığı esnada 3 kişi geldi. Hırsızlardan biri, Kızılhan'ın yanında namaz kılmaya başladı. Diğer iki hırsız ise, Kızılhan'ın rahat görebileceği bir yere oturdu. İlerleyen dakikalarda ayağa kalkan şahıslar, ağızlarında çiğnedikleri leblebiyi namaz kılmakta olan Kızılhan'ın gömleğine attı. Namazın ardından gömleği pislenen Kızılhan'a yardım etme bahanesiyle yanaşan şahıslardan biri, cebinde bulunan cüzdanı

el çabukluğu ile içi kağıt dolu cüzdanla değiştirdi. İçinde bin 300 euro ve 400 TL nakit para bulunan cüzdanı alan hırsızlar, hızla camiden uzaklaştı. Çok geçmeden soyulduğunu fark eden Özer Kızılhan durumu polise bildirdi. Polis camideki görüntüleri incelerken, "pislikçilik" suretiyle yapılan hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Özer Kızılhan, "Cüzdanımda bulunan paralar Almanya'dan gelen damat ve kızımın bana emanetiydi. Onlar Tokat'a akraba ziyaretine gittikleri için paralarını bana emanet etmişlerdi. Böyle bir olayın başıma Allah'ın evinde namaz kılarken gelmesi çok üzücü. Hiç mi Allah'tan korkmuyorlar? Camide de soygun yapılmaz ki" diye konuştu.

Polis, kayıplara karışan hırsızları arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:50:03
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 18:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?