22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇINARCIK - YALOVA

Nilay Dorsa açılışa katıldı

Yalova'nın tatil yöresi Çınarcık ilçesinde bir iç giyim firmasının mağaza açılışına katılan manken Nilay Dorsa, televizyonlarda ünlü isimlerin katıldığı yarışmalara bir anlam veremediğini söyledi. 

Manken Nilay Dorsa, bir iç giyim firmasının Yalova'nın Çınarcık ilçesinde hizmete soktuğu mağazasının açılışına katıldı. Çınacık Belediye Başkanı Murat Erdoğan ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesen Dorsa'ya minikler büyük ilgi gösterdi. Bir an olsun yanından ayrılmayan çocukları sık sık seven Nilay Dorsa, televizyonlarda yayınlanan yarışma programları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Bu tip yarışmalara anlam veremediğini söyleyen ünlü manken, "Televizyonlarda ünlü isimlerin katıldığı birçok yarışma düzenleniyor. Bu yarışmalara mesleklerinde kariyer yapmış meşhur isimler de katılıyor. Yine bu isimle jüri üyeleri bazen ağırlaşan bir şekilde eleştiriliyorlar. Ben buna ve bu tip yarışmalara bir anlam veremiyorum. Bana da bu tip yarışmalardan çeşitli teklifler geldi. Ama ben hiçbirine katılmadım" dedi. 

Dorsa, ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'e ise övgüler yağdırdı. "Tatlıses'e büyük saygım var" diyen Dorsa, "Benim bugünlere gelmemde İbrahim Tatlıses'in büyük katkısı var. Bana verdiği desteklerle buralardayım. O hem sanatı hem de kişiliğiyle gerçek bir imparatordur. Ona büyük saygı duyuyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2007 Salı 13:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?