22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇINARCIK - YALOVA

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ne bağlı Teşvikiye Beldesi'nde bir öğrenci, hastaneye götürülürken trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, beldedeki yatılı Kur'an kursunda okuyan İ.P. (16) aniden rahatsızlandı. Bunun üzerine durum arkadaşları tarafından kurstaki nöbetçi öğretmen F.K.'ya bildirildi. Öğretmen çocuğun ağrıdan kıvrandığını görünce, zaman kaybetmemek için kursa ait 16 H 3463 plakalı özel otoyu alarak, hastalanan öğrenci İ.P. ve arkadaşlarından E.G.'yi de yanına alarak yola çıktı. Araç içerisinde acıdan inleyen öğrenciyi Çınarcık'taki özel polikliniğe yetiştirmek isteyen F.K, Teşvikiye-Çınarcık sapağındaki Üçreisler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kayan araç elektrik direğine çarparken, kafasını önce öndeki koltuğa, ardından da arka tarafa çarpan İ.P. isimli öğrenci olay yerinde hayatını kaybetti. Öğretmen F.K. ve öğrencisi E.G. ise yaralandı. Kaza sesini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar, İ.P.'nin cesedini ve baygın haldeki öğretmen F.K. ve diğer öğrenci E.G.'yi araçtan çıkardı. 

Hastaneye giderken yolda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden İ.P. isimli öğrencinin ailesinin Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde yaşadığı öğrenildi. İ.P.'nin cenazesi memleketi Erzurum'da toprağa verilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 15:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?