30
Mayıs
2024
Perşembe
BÜROKRASİ-BÜROKRAT

Anadolu Grubu'nda değişim

Anadolu Grubu'nda son yıllardaki gelişime paralel olarak yeni atamalar yapıldı. İşte atanan isimler...

"Anadolu Grubu'nun son yıllardaki gelişimine paralel olarak mevcut sektörlerde derinleşmek ve yeni iş alanları yaratmak amacıyla, organizasyon yapısının değiştirilmesi ihtiyacı doğmuştur.

Bu doğrultuda yeni oluşturulan “İş Geliştirme” bölümü başkanlığına Grubumuzun Mali İşler Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Uysal getirilmiştir.

Mustafa Uysal'dan boşalan Mali İşler Başkanlığı'na ise, Efes İçecek Grubu Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak görev yapmakta olan Hurşit Zorlu atanmıştır.

Her iki başkanlık da Yönetim Kurulu Başkanlığı'na bağlı çalışacaktır.

Efes İçecek Grubu Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü Hurşit Zorlu'nun Anadolu Grubu Mali İşler Başkanlığı'na atanmasıyla boşalan göreve Efes Bira Grubu Strateji, İş ve Pazar Geliştirme Direktörü Can Çaka atanmıştır.

Anadolu Grubu organizasyon yapısındaki diğer bir değişiklik olarak; Ahmet Bal tarafından yürütülen, Mali İşler Başkanlığı bünyesindeki Denetim Koordinatörlüğü, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na bağlanmıştır.

Yeni görevler 1 Nisan 2008 tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir. 

Mustafa Uysal meslek yaşamına Maliye Bakanlığı'nda hesap uzmanı olarak başlamıştır. 1982 yılından bu yana Anadolu Grubu'nda çalışmaktadır. İlk görevi Mali İşler Koordinatör Yardımcılığı olan Uysal, sonraki yıllarda sırasıyla Mali İşler Koordinatörlüğü ve Mali İşler Başkanlığı görevlerini yapmıştır.

Hurşit Zorlu ise meslek yaşamına muhasebe uzmanı olarak başlamıştır. 1984 yılından bu yana Anadolu Grubu'nda çalışmaktadır. İlk görevi Erciyas Biracılık'da pazarlama uzmanlığı olan Zorlu, sonraki yıllarda sırasıyla Efes İçecek Grubu'nda Proje Geliştirme Müdürlüğü, İş Geliştirme ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü ve Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü görevlerini yapmıştır"

ajanslar
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 17:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?