27
Mayıs
2024
Pazertesi
BÜROKRASİ-BÜROKRAT

Haremlik-Selamlık protokol

Vali ve eşine harem- selamlık karşılama

Hatay Valiliği’ne atanan Celalettin Lekesiz ile eşini karşılama töreninde erkek protokol üyeleri bir tarafta, protokol eşleri ise karşı tarafta sıraya girdi

Amasya Valiliği’nden Hatay Valiliği’ne atanan Celalettin Lekesiz ile eşi Zehra Lekesiz, Valilik bahçesinde törenle karşılandı. Törende erkek protokol üyeleri bir tarafta, protokol eşleri de karşı tarafta tek sıraya girdi. Erkeklerin ellerini Vali, kadınların ellerini de eşi Zehra Lekesiz sıktı.
Vali Celalettin Lekesiz ile eşi Zehra Lekesiz, dün öğleden sonra Hatay’a geldi. Valilik bahçesindeki karşılama töreninde erkek protokol üyeleri ile eşleri karşı karşıya duran iki ayrı sıraya girdi. Bahçenin bir köşesinde sıraya giren erkeklerin ellerini Vali, yaklaşık 20 metre uzaklıkta sıraya giren kadınların ellerini ise eşi Zehra Lekesiz sıktı.
Hatay Valiliği yetkilileri, karşılamada neden harem- selamlık yapıldığına yönelik soruları, “Bir art niyet yok. Vali Bey ile eşi, karayoluyla 700 kilometre yol kat ederek Hatay’a geldi. Vali ve eşinin yol yorgunluğunun üzerine dakikalarca protokolle tokalaşmaması için böyle bir yöntem uygulandı. Harem-selamlık bir uygulama değil, Vali eşinin yorgunluğu göz önünde bulunduruldu” diye
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 88.252.81.xxx Tarih : 27.07.2009 09:49:34

Yetkililer ne yapsın AKP'nin kör zihniyetini uyguluyor. Tokmak ve borazan onlarda onların düzeninde gitmek lazım yoksa yerinden ederler adamı. AKP + Cemaat düzenine devam.