29
Mayıs
2024
Çarşamba
BÜROKRASİ-BÜROKRAT

İlçe başkanları gözaltında

ÇANAKKALE’nin Çan İlçesi’nde, aralarında AKP ve DP ilçe başkanlarının da bulunduğu 8 kişi, ihalelere fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Çanakkale polisi, dün saat 06.30 sıralarında Çan İlçesi’ndeki 8 ayrı adrese baskın yaptı. Operasyonda, ilçedeki kamu ihalelerine fesat karıştırdıkları ve yolsuzluk yaptıkları ileri sürülen AKP İlçe Başkanı R.T., DP İlçe Başkanı İ.A., Kızılay Şube Başkanı R.D., Türkiye Kömür İşletmeleri Çan Linyit İşletmesi Müdürü M.B., Müdür Yardımcısı O.Y., Çan 52 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı H.B., Başkan Yardımcısı R.K. ve Çan 70 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı S.B. gözaltına alındı. 8 zanlı, Çan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında Çanakkale’ye gönderildi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 14:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET SALİH ŞAHBAZ IP: 88.247.51.xxx Tarih : 17.06.2008 16:46:58

kutlarım. doğrusu onlardan önce ihaleyi yapan kurum ve kuruluşlarda görevli yetkilileri tutuklaması gerekli bence neden diyeceksiniz. İhale yasası istenen bütün şartlar ve gerekli evrakları hazırlayıp vede ihaleyi isdedikleri kişiye verilemsini sağlayanları kutluyorum. ama cezsı elbette yargı verek. kutlamam şu aciz zavallı koltuğunu dolduramayan devlet memurlarının bu tür olaylara karışanları diyorum. ahlaklı memurlar işini yapanlar müstesna aonlara sözüm yok. devlet adına yetki almış ama yetkisini kullanamayan devlet memurlarına sözüm. bu kadar açık net en ince teferrutaına kadar gazetede yayınlanan ihale şartnamesini yazıyorsun ciziyorsunuz bu kadar acizmisiniz yasaları uygulamaktan bir avuç insana el açıp boyun bükmekten utanmıyormusunuz. yetkisini kullanamayan zavallı devlet in memuru mehmet salih şahbaz