20
Mayıs
2024
Pazertesi
BÜROKRASİ-BÜROKRAT

Milas Kaymakamı görevden alındı

MNG Holding'in Muğla’nın Güllük Körfezi'ndeki Pina Yarımadası’nı hafriyatla doldurmasına göz yuman, basında çıkan haberlerin ardından harekete geçen hatta Turizm Haftası'nda bir de ödül veren Kaymakam görevden alındı.



MNG'nin sahillere verdiği zararın basında yer almasının ardından harekete geçen Milas Kaymakamı Bahattin Atçı'ya rağmen dolgu günlerce devam etmişti. Hatta MNG Holding yetkilileri "İzin sorun değil nasılsa alırız" açıklamaları bile yapmıştı. Bunların üzerine bir de MNG Holding adına temsilcisine Turizm Haftası nedeniyle teşekkür plaketi verilmesi bardağı taşıran son damla olmuştu.

Bunların ardından Muğla Valiliği soruşturma başlattı ve Milas Kaymakamı Bahattin Atçı'ya görevden el çektirildi.

Soruşturmanın bir vali yardımcısı tarafından yürütüldüğü ve görevden el çektirme kararının, “Denizi izinsiz doldurduğu iddia edilen şirketler hakkında yasal sürecin geciktirildiği iddiası ve basına yansıyan olaylar” doğrultusunda alındığı bildirildi.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı da görevden uzaklaştırıldığını belirterek, “Soruşturma devam ediyor. Bu süreçten çıkan sonuca göre hareket edeceğim” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 12:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?