19
Mayıs
2024
Pazar
BÜROKRASİ-BÜROKRAT

Valiye KKTC'den ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Mustafa Gökmen, tatil için geldiği memleketi Trabzon’da Vali Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okutan, Trabzonlu Bakan Gökmen’in akraba ve hemşerilerini ziyaret için şehirde bulunduğu ve bu çerçevede valiliği de ziyaret ettiğini söyledi. Trabzonluların nerede olurlarsa olsunlar doğup büyüdükleri memleketini unutmadıklarına dikkat çeken Vali Okutan, “Sayın bakanımız birkaç gün misafirimiz olacak. Trabzonluların en büyük özelliklerinden biriside nerede olurlarsa olsunlar memleketlerini unutmazlar ve mutlaka ziyarete gelirler. İster yurt dışında olsunlar ister yurt içinde olsunlar şehirlerine gelip memleketlerini yoklarlar. Bu memleket duygusu, sahiplik duygusu farklı bir güzellik. Sayın bakanda da bu güzelliği gördüm” dedi. 

Trabzon’a ikinci kez bakan olarak geldiğini belirten KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Mustafa Gökmen, Çaykara ilçesi Uzuntarla köyünden olduğunu söyledi. Vali Okutan’ın çalışmalarının Türkiye gündemine oturduğunu ve kendisini sürekli takip ettiklerini belirten Bakan Gökmen, “Vali beyi devamlı takip ediyorum. Okuma kampanyaları ile ülkede gündeme oturdu. Bu çalışmalarından son derece mutlu oluyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 14:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?