26
Mayıs
2024
Pazar
EMLAK-KONUT

AYNILAŞMAKTAN BİRAZ KORKMAK GEREK

Geleneksel çizgilerden sıkıldıysanız üstüne üstük hafif bir dinginlik ve sadelik arıyorsanız gri, siyah ve kırmızının hakimiyetindeki dekorasyon parçalarına göz atmadan geçmeyin...

 

Krom yüzeyin modernle buluşması
The Noguchi yemek masası çağdaş sanatın etkisinde kalınarak dizayn edildi. Krom kaplamalı ve çelik çerçeveli masa, siyah rengiyle küçük, orta ve büyük ebatlarda Modernica firması tarafından satışa sunuldu.

Enerjinizi duş alırken geri kazanın
Küvet bir evin olmazsa olmazlarından. Agape firmasının vücut enerjisini yeniden yükleyen ürünleri modern mimarinin de vazgeçemediği parçalar haline geldi. Her şeyden önce ilk yapılması gereken banyonuzun büyüklüğüne göre küvet seçmek olsun.

Kendi komodinini kendin yarat
Philippe Starck'ın Gnomes and Anna Castelli Ferrieri'nin Componibili modular parçaları ile kendi başucu komodinlerinizi yaratabilirsiniz. Küçük depolama özelliği olan komodinler, Hive Modern'de.

Büyüteç etkisi
OMC Design Studio'nun farklı bir kesim sistemiyle şekil verdiği kitaplık her yerde göremeyeceğiniz cinsten. Onur Mustak Çobanlı tasarımı kitaplık ahşabın farklı derecelerde ısıtılmasıyla bu hale geldi.

Elektriğe gerek yok yağ yeter
Elektiriksiz çalışan lamba olur mu demeyin çünkü var. Endüstriyel tasarımcı Piet Houtenbos'un keşfettiği avize çamurdan yapılmış cilalı seramik halka üç kesitli yapısıyla tavana asılıyor. Elektriksiz çalışan avize, alkanın içine akıtılan yağ ile çalışıyor. Yağ 20 saat boyunca yanma özelliğine sahip.

Fütüristik barbekü
Dizaynır Alistair Massom tarafından üretilen barbekü fütüristik yapısıyla dikkat çekiyor. İnce metal, paslanmaz çelik ve hemen yanındaki masasıyla ceviz ya da meşeden üretilebilen barbekü, modern evler için ideal.

Pınar Çelik - Sabah
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 21:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?