16
Mayıs
2024
Perşembe
EMLAK-KONUT

Acaristanbul'da top belediyede

Danıştay 6. Dairesinin, "Beykoz Belediyesinin Acaristanbul'a verdiği yapı ruhsatının iptaline ilişkin yerel mahkeme kararını onamasına ilişkin kararı" Beykoz Belediyene ulaştı.

Beykoz Belediyesinden yapılan açıklamada, Danıştay 6. Dairesinin konuyla ilgili kararının dün mesai saatleri içinde Hukuk İşleri Müdürlüğüne tebliğ edildiği bildirildi.

Açıklamada, ilgili dosyanın Hukuk İşleri Müdürlüğünden İmar İşleri Müdürlüğüne gönderileceği, ardından da Belediye Başkanı Muharrem Ergül'e sunulacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Ergül'ün dosyayı Belediye Encümeni'ne sevk etmesi halinde önümüzdeki salı günü yapılacak olağan encümen toplantısında konunun gündeme alınabileceği ifade edildi.

Bu arada, Zekai Emeç'in istifasıyla boşalan Encümen üyeliği için pazartesi günü Belediye Meclisi'nde seçim yapılacağı öğrenildi.


aa
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 13:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYHAN IP: 85.105.80.xxx Tarih : 1.03.2007 15:54:42
bakalım PEPE yine baskı yapacakmı yoksa hukuki süreç sürecekmi... esas anlamadığım tapulu bir mülk var ortada bunlarda ruhsat vermiş firma villa yapmış..peki tapusuz devlet arazisindeki unakıtan ve başbakanın evlerinin durumu ne olacak heralde onların ruhsatı iptal olmayacak ...çünkü ruhsatları yooook!!!!!