26
Mayıs
2024
Pazar
EMLAK-KONUT

'Armani' imzalı rezidans

Maçka'ya Armani imzalı rezidanslar geliyor. Astaş Gayrimenkul'ün sahibi Vedat Aşçı, 4 yıl önce 41 milyon TL'ye SSK'dan ihaleyle aldığı Maçka'daki arazi üzerine Armani Group bünyesindeki Armani Casa ile rezidans yapacak. Maçka Residences Interior Design by Armani Casa adını taşıyacak projede tüm dairelerin iç dekorasyonları Armani Casa tarafından yapılacak. Grubun Türkiye'deki ilk tasarım projesi olacak Maçka Residences projesinde toplam 170 rezidans dairesi yer alacak. Projedeki rezidansların metrekare fiyatı 10 ile 16 bin dolar arasında değişecek.

Penthouselar 500 metrekare
Toplam 7 bin 500 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek proje 12, 13 ve 14'er katlı 3 bloktan oluşacak. Projede 1+1, 2+1 , 3+1 dairelerin yanı sıra büyüklükleri 400 ile 500 metrekareye varan penthouse'ların da yer alacak. Maçka Residences projesindeki dairelerin 77 metrekareden başladığını söyleyen Astaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Mart 2012'de tamamlanacak projenin arazi fiyatı dahil toplam bedelinin 300 milyon doları bulacağını söyledi. Projede 2 bin kişiye istihdam olanağı sağlanacak.

Armani Çeşme ve Bodrum'a bakıyor
Emlak projelerinde iç tasarım hizmeti veren Armani'nin Maçka Residences projesi tamamlanana kadar İstanbul'da başka projede yer almayacağı öğrenildi. Grubun Türkiye'nin diğer bölgelerindeki prestij projelerine de ilgi gösterdiği özellikle de Bodrum ve Çeşme bölgeleriyle ilgilendiği biliniyor. Aşcı'nın da bu bölgelerde proje baktığı biliniyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 13:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?