24
Mayıs
2024
Cuma
EMLAK-KONUT

Çorum'a umutlu proje

Çorum'un Osmancık ilçesi Gemici Gürleyik mahallesinde kurulacak olan "Gemici Gürleyik Konutları", ev sahibi olamayanların umudu olacak.

Kurşunoğlu Yapı tarafından 'Yuvasız kuş, evsiz kimse kalmasın' sloganı ile yola çıkılarak özellikle gelir düzeyi düşük olan vatandaşlar için düşünülen Gemici Gürleyik Konutları, 21 bin 500 metrekare üzerine şehrin genel görünümüne hakim bir arazi üzerinde kurulacak. Ödemelerinin 60 aya kadar vadeli olacak olan konutların aylık taksitlerinin ise 400 TL ila 700 TL arasında olacağı, kefilsiz, faizsiz ve ara ödemesiz bir sistem uygulanacağı belirtildi.

Yeşil alanların daha çok hakim olacağı 21 bin 500 metrekare site alanının yüzde 20'lik bir bölümüne binaların oturacağı, site içerisinde bahçeli kaloriferli konutların yanı sıra, site sakinlerinin boş zamanlarında eğlenip dinlenebileceği park alanı, süper market, camii, açık otopark ve güvenli çocuk oyun alanları yer alacak.
Huzurlu yaşamın yeni adresin olarak gösterilen Gemici Gürleyik Konutları'nda her ihtiyaca uygun olarak 74 metre kareden 180 metre kareye kadar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ısı yalıtımlı toplam 156 daire yer alacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kurşunoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Kurşun, "Firma olarak Osmancık'ta evsiz bir aile kalmayıncaya kadar çalışacağız. Önemli olan geride insanlara faydalı bir eser bırakarak o insanların dualarını alabilmek. Hayata geçirmeye çalıştığımız projelerimiz ilçemizin gelişmesine ve istihdamına yönelik çalışmalardır. Bu TOKİ sistemi ile kuracağımız sitedeki konutları, TOKİ'nin vatandaşımıza sağladığı imkanlardan daha da avantajlı sunacağız. İlçenin genel görünümüne hakim, bol oksijenli, havadar bir noktada yer alacak olan konutlarımız, buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza her türlü sosyal imkanı da sunuyor" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 20:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?