27
Mayıs
2024
Pazertesi
EMLAK-KONUT

Darülaceze'den 32 fırsat

Darülaceze, merakla beklenen ihalesini 10 Aralık'ta yapacak. Sekiz ilçedeki 32 fırsat, hem dar gelirlilere hem yüksek gelirlilere hitap ediyor.

Darülaceze Müessese Müdürlüğü, İstanbul genelinde 32 konut ve işyerini kiralamak için ihale açtı.

Darülaceze'ye bağışlanan gayrimenkullerin kiralanmasıyla gelir elde eden kurumun, kiralayacağı gayrimenkuller arasında üst gelir grubuna ait gayrimenkuller dikkat çekiyor.

İhaleye çıkartılacak gayrimenkuller arasında en fazla dikkkat çekeni aylık 11 bin TL kira ile Bağdat Caddesi No: 111/C adresinde bulunan 241 metrekare alanlı tripleks villa.

Geçici teminat yüzde 3
Aylık kirası 3 bin 250'şer TL olan Harbiye Cumhuriyet Caddesi Hava Palas Apartmanı'nda bulunan 160 metrekare alanlı ofis olarak da kullanılabilecek konutlar ve aylık kirası 8 bin TL olan Karaköy Kemeraltı Caddesi'nde Şevkat İşhanı'nın 1'inci katındaki 600 metre ofis dikkat çeken diğer gayrimenkuller.

Beyoğlu, Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Kadıköy, Şişli ve Bakırköy'deki gayrimenkullerin ihalesi 10 Aralık'ta Darülaceze Müessese Müdürlüğü çok amaçlı salonunda açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler 1 yıllık kira bedelinin yüzde 3'ü oranında geçici teminat ve iki kira bedeli kadar ihale iştirak teminatı ödeyecek.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 17:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?