25
Mayıs
2024
Cumartesi
EMLAK-KONUT

Elazığ'da beklenen haber

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ İl Başkanı Ali Şerifoğulları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara konutlarını teslim etmek üzere Elazığ'a geleceği tarihin netleşmediğini söyledi.

8 Mart'ta Elazığ'da meydana gelen ve Kovancılar, Palu ve Karakoçan ilçelerinde etkili olan depremin yaralarının süratle sarıldığını ve evleri yıkılan vatandaşların konutlarının Ramazan Bayramı öncesi teslim edileceğini belirten İl Başkanı Şerifoğulları şöyle dedi:

"Elazığ'da meydana gelen depremin ardından hükümetimizin ilgili bakanları ve Başbakan Erdoğan bölgeye gelerek incelemelerde bulundular. Başbakanımız burada yaptığı açıklamada, evleri hasar gören vatandaşlarımıza konutlarını yapıp Ramazan Bayramı öncesinde yetiştireceklerini belirtmişti. Bu alanda başlatılan çalışmalar sonucunda TOKİ tarafından bölgede 1474 adet konut tamamlanma noktasına getirildi. Bu konutların önemli bir bölümü bitirildi. Vatandaşlarımıza konutlarını teslim etmek üzere Başbakanımız  Erdoğan'ın ilimize geliş programı henüz netlik kazanmadı. Başbakanımızın yoğun bir gündemi ve referandum programları var. Programın netleşmesi halinde bize bu konuda Genel Merkezimiz tarafından bilgi verilecek. Bu Ramazan Bayramı'ndan önce mi yoksa sonra mı olur net değil. Ancak net olan bir şey varsa, bu da Başbakanımızın depremzedelerin konutlarının anahtarlarını kendi elleri ile vereceğidir."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 18:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?