22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMLAK-KONUT

HABEV her aileye bir ev fuarı

Ezgi’A Fuarcılık tarafından, ilki Hilton Convention Fuar alanında, emlak sektörünün geniş katılımı ile gerçekleştirilen, HABEV, 2. Konut İşyeri Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı 31Ağustos – 02 Eylül 2007 tarihleri arasında emlak sektörünü çok daha büyük sektörel katılım ve alanda “Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı”nda tekrar buluşturuyor.

HABEV, 2. Konut İşyeri Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı, ev sahibi olmak isteyenler için, Türkiye’deki tüm konut projelerini görebilecekleri ve bilgi edinebilecekleri, bütçelerine uygun kredi ve ödeme koşullarını öğrenebilecekleri bir organizasyon olacaktır.

HABEV, 2. Konut İşyeri Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı, hem alıcının hem satıcının hem de aradaki finans kuruluşlarının bir araya geleceği bir platformdur.

Türk gayrimenkul ve konut sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşturma hedefindeki HABEV, 2. Konut İşyeri Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı, konut üreticisi firmaların hedef kitleleri ile bire bir görüşebilmesine, projeleri hakkında ayrıntılı olarak bilgi verebilmelerine olanak sağlayacaktır.

Ziyaretçiler, gayrimenkul sektöründe hızlı gelişmelerin yaşandığı bugünlerde, konut ve emlak sektöründeki mevzuatı ve Mortgage sistemi hakkında bilmek istedikleri tüm bilgileri edinebileceklerdir.

HABEV, 2. Konut İşyeri Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı, katılımcı profili, Yapılmış ve yapılmakta olan konut projeleri , Toplu konut inşa eden firmalar,Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları, Devremülk ve villa konutları pazarlama kuruluşları, Emlak şirketleri, Danışmanlık şirketleri ,Kredi hizmeti veren kuruluşlar, Finans şirketleri ve bankalar şeklinde olacaktır.







habev.com
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 13:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?