22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMLAK-KONUT

Kar altında TOKİ kayıt kuyruğu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Düzce Belediyesi'nin ortaklaşa yaptıracağı konutlara ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, kar altında uzun kuyruk oluşturdu. 

Düzce Belediyesi'nin Metek Köyü'nde 320 dönüm arazi üzerine TOKİ ile ortaklaşa yaptıracağı toplu konutlar için ön kayıtlar başladı. Konut sahibi olmak isteyen çok sayıdaki vatandaş ise Düzce Belediyesi'nin İstanbul Caddesi'ndeki eski hizmet binasında açılan Toplu Konut Ofisi önünde uzun kuyruk oluşturdu. 

Binanın dışına taşan kuyruktaki vatandaşlar, kar yağışı altında saatlerce sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Ev sahibi olabilmek için sabah saatlerinden itibaren sırada bekleyen vatandaşlar, "Tek isteğimiz sıcak bir yuvaya sahip olmak. Bu yüzden saatlerdir bekliyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 10:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali akın IP: 85.108.31.xxx Tarih : 7.02.2007 16:51:25
merhabalar,bu verilen formların bir önemi yokmuş,yani sadece bu formlar anket gibi birşeymiş,bu formlara bakarak çoğunluk ne istiyorsa ona göre ev yapılacakmış,ikinci başvurular önemliymiş,o zaman anlamadığım bunlar hem anket yapıyor,hemde herkesten 5 ytl para alıyor,böyle bir hakları varmı bunların,ne gerekçeyle insanlardan para toplanıyor,15 bin insan başvurmuş galiba,15 bin le 5 ytl yi çarpın ne oluyor,belediye çalışsa helal olsun diyecem,deprem geçeli 8 sene olmuş daha yeni çarşı merkezi yapıyorlar onada yapmak denirse,sokakları çamur götürüyor,ben düzceli değilim ama düzceyi görünce şaşırdım valla,birde düzcenin etrafındaki illere bakın ne haldeler,yazık,belediye başkanı çalışıyorum diye bir de laf atıyor,neyse,biz böyle olduktan sonra semer vuran çok olur bize,herkese iyi günler