29
Mayıs
2024
Çarşamba
EMLAK-KONUT

Karatay'da kura heyecanı

KARATAY BELEDİYESİ TOPLU KONUTLARINDA 268 DAİRE SAHİPLERİNİ BULDU

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe, Adalet ve Akkale sitelerinde 268 daire noter huzurunda gerçekleştirilen kurayla sahiplerini buldu.

Kooperatiflerin kura çekim törenlerinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan konutlardan bazı bloklarının tamamlanmasıyla dairelerin hak sahiplerine kura ile verilmesinin sevindirici olduğunu söyleyerek, "Bizi en çok mutlu kılan tablolardan biri de anahtar teslim törenleridir" dedi. Dairelerin tamamlanmasıyla birlikte belediye olarak site aralarına yeşil alan ve park yapımının da devam ettiğini ifade eden Başkan Hançerli, belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflerin kaliteli malzeme kullanımıyla mükemmel bir inşaat alanına sahip olduğunu belirtti.

Bu hafta sonu itibariyle üç kooperatifte toplam 268 daireyi sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Hançerli, "Karatay'ı sizlerle birlikte güzelleştireceğiz" diyerek tüm kooperatif üyelerinin Karatay Belediyesi'ne güvendiğini ve bu güvene layık olmak adına ne gerekiyorsa ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini kaydetti.

Hafta sonu gerçekleşen toplu konutların kura çekimlerinde AKABE Konutları'nda 60 dairenin boş dolu kurası çekilirken, ADALET Konutları'nda 80 dairenin kat kurası,0 AKKALE Siteleri'nde ise 128 dairenin kat kurası Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin ilk kura çekimini belirlemesinin ardından noter huzurunda çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 12:58:04
Güncelleme :26 Haziran 2011 Pazar 13:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?