18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMLAK-KONUT

Memur-Sen Evleri'nin temeli atıldı

IŞIK VADİ KONUT YAPI KOOPERATİFİNDE TEMEL HEYECANI

Aydın merkez Zeybek Mahallesi’nde yapılacak olan Işık Vadi Konut Yapı Kooperatifi “Memur-Sen Evleri”nin temeli törenle atıldı.

Törene Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Belediye Başkan Vekili Altan Güney, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, AK Parti İl Yöneticisi Niyazi Aykut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, AK Parti Belediye Meclis üyesi Nebil Alparslan, Türkiye Finans Katılım Bankası Şube Müdürü Hasan Hüseyin Yıldız, Şekerbank Şube Müdürü Hülya Erdem, Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Alkoç, Sağlık-Sen İl Başkanı Baki Karaer, Memur-Sen ‘e bağlı şube başkanları ve il temsilcileriyle Işık Vadi Yapı Kooperatifi üyeleri katıldı.

Temel atma töreninde konuşan S.S. Işık Vadi Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Şirinkaya, Işık Vadi Konut Yapı Kooperatifi “Memur-Sen Evleri”nin temelinin atılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Memur-Sen’ e bağlı sendikalarımızın öncülüğünde, üyelerimize konut edindirme ile ilgili bir yıldır sürdürdüğümüz çalışmalarımız, nihayet bugün inşaata başlama noktasına gelmiştir. Hizmet Sendikacılığı prensibiyle faaliyet gösteren sendikalarımız böylesine güzel, nadide ve örnek teşkil edecek bir projeye imza attılar. Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen, Büro Memur-Sen , Bayındır Memur-Sen , Enerji-Bir-Sen ve Kültür Memur-Sen bir araya gelerek bu hizmete, bu güzel projeye, bu hayırlı işe öncülük ettiler. Sizlerle birlikte projemizin inşaat aşamasının başlangıcını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

İnşaatın 120 konuttan oluştuğuna işaret eden Şirinkaya, “İnşaatlarımız 6 blokta yer alacak 120 konut ve yanında yer alan 750 metre karelik ticari alandan oluşmaktadır. Konutlarımızda merkezi sistem kalorifer, asansör, güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi olacak ve her bloğun zemin katı otopark olarak kullanılacak şekilde dizayn edilecektir. Piyasa koşullarında konut edinme imkânı bulunmayan üyelerimiz bu projeyle konut sahibi olacaklardır. Kalite, sağlamlık, ucuzluk gibi hususlara dikkat ederek bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Üyelerimize konutlar, mümkün olan en kısa sürede, olağanüstü bir durum olmaz ise bugünden itibaren en geç 14 ay sonra anahtar teslim olarak teslim edilecektir. Alternatif ve yenilikçi bir model ile üyelerimizi konut sahibi yapmanın sevincini de kısa bir süre içerisinde sizlerle paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Işık Vadi Konut Yapı Kooperatifi “Memur-Sen Evleri”nin temeli Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ve davetliler tarafından yapıldı.

IŞIK VADİ KONUT YAPI KOOPERATİFİNDE TEMEL HEYECANI
IŞIK VADİ KONUT YAPI KOOPERATİFİNDE TEMEL HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 10:44:00
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 00:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?