16
Mayıs
2024
Perşembe
EMLAK-KONUT

Ordu'da TOKİ kuraları çekildi

Ordu'da, TOKİ tarafından alt gelir grubu projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen 742 konuttan 67 tanesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. Çekilişe başvuran 300 kişiden sadece 67 kişi ev sahibi olabildi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekilişine başvuruda bulunan aileler ve daire müdürleri katıldı. Umutla ev sahibi olmayı bekleyenler arasında 7 yaşındaki Rumeysa da vardı. 3 yıl önce babasını kaybeden ve ağabeyini askere yol eden minik Rumeysa, büyük umutlarla geldiği çekilişte annesinin adının 16. yedekte çıktığını görünce büyük üzüntü yaşadı. Hiç oturmadan heyecanla ayakta çekilişi takip eden Rumeysa, asil listede annesinin ismini göremeyince gülen minik yüzü bir anda asıldı. Çekilişe annesi Ayşe Özcanlı (42) tarafından 'şans getirir' düşüncesiyle getirilen ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Rumeysa'yı yine annesi teselli etti.

Aynı çekilişte babasının ismini kurada çıkmasını heyecanla bekleyen birisi daha vardı. 4 yaşındaki Aysu Marangoz, babasının isminin kurada çıkmaması üzerine yüzü asıldı ve kimseyle konuşmadı. Şehit Jandarma Üsteğmen Oral Marangoz'un yeğeni olan küçük Aysu, salonu üzüntüyle terk etti.

Bu arada söz konusu çekilişte gazetecilere ayrılan 5 kişilik kontenjandan yararlanan ve asil adaylar arasında yer alma şansı elde eden kameraman Olcay Olgun da kendini haber yaptı. Önce çekilişin çekimini yapan Olcay Ongun, daha sonra çekilişi tribünde takip eden eşinin yanına giderek mutluluğu onunla paylaştı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:56:05
Güncelleme :28 Kasım 2007 Çarşamba 17:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?