17
Mayıs
2024
Cuma
EMLAK-KONUT

Şahinbey'de kura zamanı

Şahinbey Belediyesi tarafından Serinevler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dar gelirli ailelere yönelik konutların kura çekimi yapılacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından satışa sunulan 250 konutun kura çekilişi, 17 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 10.30'da Kamil Ocak Stadyumu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla yapılacak.

Kura çekilişi ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Serinevler Mahallesi'nde belediyemizce yapımı tamamlanan 2+1 88 metrekare alana sahip olan 250 konutumuzu bir yıldan beri Şahinbey'de oturan, aylık geliri 800 TL'yi geçmeyen ayrıca kendisinin ve çocuklarının üzerinde kayıtlı evi veya arsası olmayan dar gelirli ailelerimizin müracaatına açmıştık. Bu şartları taşıyan vatandaşlarımızın başvurularını aldık. Şimdi ise Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ın katılımı ile Perşembe günü saat 10.30'da Kamil Ocak Stadyumu'nda kura çekilişini yapacağız. Kura çekilişine ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Gaziantep Milletvekilimiz Hüseyin Çelik'te katılacaktır. Kura çekilişi ile ilgili duyuruları vatandaşlarımıza yapıyoruz. Kuraya katılacak olan vatandaşlarımızın listesi şu anda www.sahinbey.bel.tr adresinde yayınlanmaktadır. Kuraya katılacak olan vatandaşlarımızı kura çekilişinin yapılacağı Kamil Ocak Stadyumu'na davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. -

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2012 Salı 18:53:50
Güncelleme :25 Mayıs 2012 Cuma 09:12:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?