16
Mayıs
2024
Perşembe
EMLAK-KONUT

Sezer kaç lira istiyor?

Sezer, Köşk’ten ayrılmadan dairesini kiraya çıkarıyor. Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asan Sezer ne kadar kira istiyor?

Sezer, Köşk’ten ayrılmadan dairesini kiraya Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asılırken Cumhurbaşkanı’nın daire için 1400 YTL kira istediği öğrenildi.

Sezer ve eşi Semra Hanım, eski kiracılarından yaklaşık 6 ay önce evden çıkmasını rica etmişlerdi. Kiracının taşınmasının ardından da dairenin Sezer’in ofisi olacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı dairesini uzun zaman boş tutmayı tercih etti. Bu süreçte daireyi tamamen yeniledi. Sezer 1000 dolarlık depozitoyu da kiracısından isteme kararı aldı.

Kira için görevden ayrılmayı bekledi

ÖZEL hayatıyla ilgili görünmeyi sevmeyen Sezer’in, görevden ayrılmayı beklediği için evini hemen kiraya vermediği belirtiliyor. 11’inci Cumhurbaşkanı’na görevi teslim etmeyi bekleyen Sezer, ayrılık vakti yaklaştıktan sonra “Kiralık” ilanını vermeyi kabul etti.
Vatan
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nasrettin kızmaz IP: 85.96.44.xxx Tarih : 9.09.2007 23:16:28

sezer ihtiyacı olan bir fakire vermesi lazım çünkü ihtiyacı yok ona yetecek kadar devlet ona maaş veriyor kabire bir şey getiremez çok para istiyor verse dahil 300ytl ye versin ona iletin lütfen teşekkür ederim nasrettin kızmaz.