16
Mayıs
2024
Perşembe
EMLAK-KONUT

Sinop'taki TOKİ konutları yükseliyor

Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Sinop'un Ordu Köyü mevkiinde yapımına başlanan 272 dairelik toplu konut çalışmalarının hızlı bir biçime sürdüğünü söyledi. 

TOKİ ve Sinop Belediyesi işbirliğiyle 2006 yılında yapım kararı alınan ve Ocak ayında kuraları çekilen konutların hızlı bir şekilde yapımına devam ediliyor. Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, 192 konut için belirlenen ve konutları satın almaya uygun görülen asil hak sahiplerinin, 26 Şubat-06 Mart 2007 tarihleri arasında sözleşme imzaladıklarını söyledi. 

Yılmazer, "Hak sahipleri bankada şerefiyeli konut bedeli üzerinden Türkiye Halk Bankası A.Ş. Sinop Şubesi'nde sözleşme imzaladı ve ayrıca peşinatlarını yatırdı. Konutlar sözleşme tarihinden itibaren 16 ay içerisinde vatandaşlarımıza teslim edilecek. Şu anda hak sahibi vatandaşlarımız yapılacak olan konutları dört gözle bekliyor. Şu an itibari ile çalışmaların çok hızlı bir biçimde gerçekeştiğini görüyoruz. 17 bloktan oluşacak olan TOKİ konutlarının 5 bloğunun kaba inşaatı neredeyse bitti" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 13:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?