26
Mayıs
2024
Pazar
EMLAK-KONUT

Sinpaş Beyaz Rusya'da

35’nci yıl kutlamaları dünyaca ünlü şarkıcılarla devam eden Sinpaş GYO, yeni yatırım planları da yapmıyor.

Samandıra’daki Lagün projesinde Küba asıllı Latin şarkıcı Gloria Estefan ve eşi Emilio Estefan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında yeni yatırımlarına değinen Sinpaş Grubu Başkanı Avni Çelik, Beyaz Rusya’da 10 bin konutluk bir proje gerçekleştirmek için çalışmaları olduğunu ve Marmaris’te 2 bin konutluk proje gerçekleştireceklerini söyledi.

Çelik ayrıca, Julio Iglesias ve Gloria Estefan ile de işbirliği çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Çelik, şunları söyledi: “Yabancı yatırımcılar yarattığımız know-how’ı kendi ülkelerine götürmek istiyorlar. Beyaz Rusya’dan devlet ölçeğinde bir talep oldu. Orada 10 bin konutluk bir ‘kent parçası’ çalışmalarına başladık.”

Çelik, Julio Iglesias’ın da önemli gayrimenkul projelerinin bulunduğunu hatırlatarak, “Julio Iglesias bana gelirinin yüzde 90’ını gayrimenkul yatırımlarından, yüzde 10’unu da sesinden kazandığını söyledi. O da önemli bir gayrimenkul yatırımcısıdır. Julio Iglesias’la da bir işbirliği müzakeremiz bulunuyor. Kesinleştiğinde ondan da söz edeceğim” dedi.

Turizm yatırımı yapmak isteriz

Bir çok otel ve gayrimenkul yatırımlarının olduğunu ifade eden Gloria Estefan ise, “Yatırımlarımız arasında 7 restoran ve 3 otel bulunuyor. Yakın zamanda da Singapur’da bir yatırım yapmayı düşünüyoruz. Ben bir çok kez Türkiye’nin güney sahillerinde tatil yaptım. Türkiye’de de turizm yatırımı yapmak isteriz. Çeşitli şirketlerle işbirliği yapmaya hazırız. Emlak alanında her türlü yatırıma açığız” diye konuştu.
 

...
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:52:02
Güncelleme :3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?