19
Mayıs
2024
Pazar
EMLAK-KONUT

Suşehri'nde 'anahtar' coşkusu!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kanayan bir yara haline gelen ve Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev alma hayali ile kayıt yaptıran ve evlerinin teslimini yaklaşık 4 yıldır bekleyen vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

304 konutluk Suşehri TOKİ konutlarından hak sahibi olan vatandaşlardan iki gün içerisinde 50 vatandaş anahtarlarını yetkililerden teslim aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Seç Yapı İnşaat Müteahhitleri, "Cuma günü başladığımız TOKİ konutlarının anahtar teslimlerine 14 Temmuz 2010 tarihine kadar devam edeceğiz. Suşehri'nin kanayan bir yarası haline gelen ve konutlardaki hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşmalarını firmamız tarafından inşaat alanı teslim alındıktan sonra kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlara teslim etmeye başladık. Bizden önceki firma maalesef Suşehri esnafına ve hak sahibi vatandaşlara çok sıkıntılı bir dönem yaşatmış biz firmamız olarak vatandaşların evlerine kavuşmaları için gece gündüz çalıştık ve konutların bitirilmesini sağladık. Konutlarını teslim almak isteyen hak sahibi vatandaşlar yanlarında kimlik fotokopisi, KDV'nin yatırıldığına dair banka dekontu, Gayri menkul satış sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası ve konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi ile gelmeleri gerekmektedir. Ayrıca Suşehri TOKİ evlerinde 22 konut Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, 22 konut ise Jandarma birimlerine lojman olarak tahsis edilmiştir"dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?