31
Mayıs
2024
Cuma
EMLAK-KONUT

TOKİ evleri fiyatları düşürdü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, toplu konut çalışmaları ile kente 400 trilyonluk bir kaynak sirkülasyonunun sağlandığını söyledi.

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi Başkanı Burhan Sakallı, TOKİ iş birliği ile yaptırılan Ihlamurkent ve Vadişehir projeleri ile binlerce vatandaşa istihdam imkanı sağlandığını ve kira ve gayrimenkul fiyatlarında gözle görülür bir azalma olduğunu vurgulayarak, "Özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren yüzlerce küçük esnafa iş imkanı sağlayan toplu konut projeleri kente yatırım yapmak isteyen yatırımcıların da ilgisini Eskişehir'e çevirdi" dedi.

Başkan Sakallı, TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen toplu konut çalışmalarının kente sağladığı katkının ise Ihlamurkent ve Vadişehir konutlarının yapılması ile
ortaya çıktığını belirterek, "İlimizde kira fiyatları ve gayri menkul fiyatları düşerken, sağlıklı, güvenli, çağdaş ve depreme dayanıklı binalar yapıldı. Ayrıca, şehrin yeni büyüme aksları kazanılarak, tarım alanları imar baskısından kurtulmuş ve kent halkına yeni istihdam alanları oluşturulmasına imkan sağlanmıştır" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 17:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aygül gül IP: 88.251.75.xxx Tarih : 16.05.2008 18:30:28

kütahyada hiçde öyle değil toki fiyatları çok yüksek asgari ücret alanlar nası ödüycek lütfen sayın başbakan recep tayyip erdoğan bu msajı okuyun bizlerede hak verin