30
Mayıs
2024
Perşembe
EMLAK-KONUT

Yükü Çorlu hafifletecek

TOKİ ve Makro&Yıltaş ortaklığı ile inşa edilecek Ergene Vadisi konutları, İstanbul’un artan nüfus yoğunluğunu hafifleten örnek projelerden biri olacak

> Hasan Basri Özaydın SİLİVRİ
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki Emlak Konut ve Makro&Yıltaş iş ortaklığı ile Çorlu’da inşa edilecek olan Ergene Vadisi konutları, bugün satışa sunuluyor. Tanıtım toplantısında konuşan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Bu ilçemize yapılacak yatırımlar, İstanbul’un nüfus yükünü bir nebze olsun alacaktır” diye konuştu. Bayraktar, “Buradan ev alacak insanları çok şanslı buluyorum” dedi.

PEŞİNATA 24 AY ERTELEME
Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan da, projenin lüks değil ama modern ve güvenli olduğunu söyledi. Projenin, Bahçeşehir’deki projelerle eş değer olduğunu belirten Uyan, şöyle devam etti: “1296 daireden oluşan projede, 60 metrekare olan 1+1’lerin fiyatları 58 bin ile 70 bin YTL arasında değişiyor. 24 ay içinde teslim edilecek olan projede, peşinatı olmayanlar hemen taksitlere başlayıp, peşinatı inşaat bittikten sonra ödeyebiliyor. Akbank, Denizbank ve Vakıf Bank da cazip kredi seçenekleri sunuyor.”

...
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 15:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?