16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

1 aylık gelin altınlarla kaçtı

Samsun'da, 1 aylık eşiyle birlikte dondurma yemek için köyden şehre gelen 19 yaşındaki gelin, altınlarla kaçtı. Eşinin altınlarını geri vermesini isteyen öfkeli damat, savcıya dilekçe verdi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkeze bağlı Büyükoyumca köyünde meydana geldi. Savaş T. (32), Van'dan Samsun'a gelen Aysel T. (19) ile 3 Haziran 2007 tarihinde düğün yapıp resmi nikah kıyarak evlendi. 1 aylık evli Aysel T, 2 Temmuz 2007 günü dondurma yemek için eşini ikna ederek köyden Samsun'a geldi. Dondurma almak için arkasını döndüğünde eşinin kaçtığını fark eden Savaş T, polise şikayette bulundu. Aradan geçen zaman içinde Aysel T. dün bulundu ve Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.

Eşinin düğünde taktığı 4 adet altın bilezik, küpe ve yüzüklerini geri vermesini isteyen Savaş T, altınlarını geri istedi. Bu saatten sonra Aysel T.'den kendisine eş olmasının mümkün olmadığını söyleyen Savaş T, eşinin altınları köylerinde bulunan bir şahsın elinden aldığını ileri sürdüğünü ifade etti. Samsun Adliyesi'nde savcıya dilekçe veren Savaş T, bir aylık evlilikleri boyunca cinsel ilişkiye girmesine izin vermeyen Aysel T.'den boşanmak için dava açtığını söyledi.



İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 19:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 87.122.199.xxx Tarih : 8.08.2007 23:13:42
Allah yardimcin olsun kimsenin basinada vermesin böyle bir dert bu ne ya bende olsam verdiklerimi geri isterim ne o gerdege bile girmemis o zaman o altinlarida hak edemez erkek o altinlari nicin verir? söyleyeyim kadinin bekaretini kaybetmenin karsiligi alir ve o altinlar onun hayat sigortasidir o altinlar bekareti kaybettikten sonra o altinlar kadina helaldir erkegede haram. kardesim sen en kisa zamanda bosan vede altinlarini geri almaya calis kim bilir o bayan o altinlari hangi kisiye verecekti aklinda ne planlar kurdu sen ugras vermezse bile yani sen haksiz ciksan bile bunu öbür alemi var oradan alirsin hakkini. bu ne ya neler duyuyoruz su lanet hayatta