16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

11 yaşındaki kız çocuğa tecavüz

Diyarbakır'da polis, 11 yaşındaki kız çocuğunu bıçakla tehdit ederek tecavüz eden şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 

Edinilen bilgiye göre, Bağlar semti Sakarya Caddesi 108. Sokak'ta arkadaşlarıyla oyun oynayan ilköğretim okulu öğrencisi M.K.'nın (11) yanına yaklaşan bir genç, bıçakla tehdit ettiği küçük kızı bir binanın bodrum katına götürerek tecavüz etti. 

Bodrumdan gelen sesler üzerine bina sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine bıçaklı saldırgan kaçarak kayıplara karışırken, durum polisi bildirildi. 

Polis tarafından hastaneye kaldırılan M.K'nın yapılan muayenesinde tecavüze uğradığı belirlendi. 

Polis, zanlının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. 

Yetkililer, ailesine teslim edilen M.K.'ya psikolojik destek verilmeye başlandığını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 15:13:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Arat LEVİLİOĞLU IP: 85.105.123.xxx Tarih : 14.03.2007 10:43:29
NE YAZMAK LAZIM.GÜNAH KÜFÜR YAYINLAMAZSINIZ BİLİYORUM.AMA EMİNİMKİ HABERİ OKUYANLAR DA AYNEN BENİM GİBİ DÜŞÜNECEKLERDİR.YA BUNLAR İNSAN DEĞİL BUNLARIN BEN....ULAN KİMİN ELİNE ÖNCE GEÇERSEN,SENİ OTURTACAĞI YERİ BİLİYORDUR OĞLUM.YA RAKI ŞİSESİ YA BİRA ŞİSESİ.LAN BİRİ ÇIKAR 100 ÇOCUĞA,BİRİ ÇIKAR DAHA 18 AYLIK BEBEĞE,BİRİ ÇIKAR ÖZ ÇOCUĞUNA OĞLUM ŞEREFSİZLER SİZ NEYLE BESLENİYORSUNUZ DA BU HALE GELDİNİZ.KENDİ PİSLİĞİNİZİ YESENİZ BU KADAR OLMAZ LAN .YA ALLAHIMA DİNİME YUTKUNA YUTKUNA YAZIYORUM.ÇOLUK ÇOCUK,HANIMLAR OKUYACAK AYIP OLACAK.YA YETER YA.ONUN BUNUN ÇOCUKLARI LAN.HADİ ÇOLUK ÇOCUĞU YOK DESEN GEÇEN ÇIKAN ŞEREFSİZİN İKİ ÇOCUĞU VARMIŞ.ŞİMDİ NE DÜŞÜNÜRSÜN.BÖCEKLERE BAK YA ,ET KAFALILAR,YA ALLAH DİYORUM ALLAH. ALLAH ISLAH ETSİN TOPUNUZU.