22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

ABD'li saç sihirbazı İstanbul'da

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 'saç sihirbazı' olarak bilinen ünlü saç stilisti Frederiç Fekkai, İstanbul'da hünerlerini sergiledi. 
Mankenlerin katıldığı tanıtımda Fekkai, "Ben öncelikle kadının ne istediğini anlamaya çalışırım" dedi. 

Ünlü saç stilisti Frederiç Fekkai, Doglas Kozmetik'in davetlisi olarak İstanbul'a geldi. İstinye'de Sait Halim Paşa Yalısı'nda hünerlerini 3 ayrı mankenin saçları üzerinde sergileyen Frederiç Fekkai'ye ünlü program yapımcısı Saba Tümer eşlik etti. Fekkai, saçlarını şekillendirdiği mankenlerin sunduğu mini saç defilesinin arıdından Saba Tümer'in sorularını yanıtladı. 

'Kadınlar nasıl bir saç stili istiyorlar?' sorusu üzerine Fekkai, "Ben öncelikle kadının ne istediğini anlamaya çalışırım. Psikolojik olarak sorunlarını dinliyorum. Onların rahatlamasını sağlıyorum. Ondan sonra elimden geleni en iyi şekilde uygulayarak bayanların saçlarını şekillendiriyorum. Bu da müşterilerimin hoşuna gidiyor" diye konuştu. 

ABD'de 6 ayrı işyerinin bulunduğunu belirten Fakkai, Hollywood'da aralarında Madonna ve Brad Bitt gibi ünlü şarkıcı ve oyuncuların da bulunduğu insanların saçlarını kendisine kestirdiklerine dikkat çekti. 

Fekkai, yaptığı işin bedeli konusunda ise, "Bu salonlarda saçlarınızı uzman ekipten birine kestirirseniz 250 dolar, bana kestirirseniz 600 dolar ödersiniz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 23:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?