15
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Ayşegül Aldinç yatakta

Bir cilt bakım ürünü markasının yeni yüzü olan Ayşegül Aldinç, son zamanlarda ekranlarda daha sık görünür oldu.

Yeni Aktüel dergisinin Mayıs sayısına konuk olan yılların eskitemediği seksi şarkıcı, dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ve birbirinden güzel pozlar verdi. Güzellik ve gençlik sırlarını anlatan güzel yıldız hanımlara çok önemli önerilerde bulundu.

"Asıl bu yaşlarda demleniyorsun, tatlanıyorsun" 

- Zayıf olmak derken, sıfır bedeni kastetmiyorsunuz ama, değil mi? 

Elbette ki hayır. Zayıf derken belli bir bedende olmak ve onu tutmaktan söz ediyorum. Çünkü, zamanla insanın vücudu bir şekilde ona ihanet ediyor; kiminde daha az kiminde daha çok. Ama en dayanılmaz kadınlar bile bir şekilde deforme oluyor. Her yaşın ayrı bir kilosu, olması gereken bir tipi var. Herkesten aynı performansı beklemek acımasızlık zaten. Ne yazık ki daha çok şöhretli insanlardan o performans beklenir. Oysa beni 20 yaşımdaki halimle mukayese ederlerse çok büyük haksızlık etmiş olurlar. Ayrıca asıl bu yaşlarda demleniyorsun, tatlanıyorsun. Ne yazık ki ülkemizde bu konuda şöhretli insanlara karşı biraz daha acımasız davranılıyor. Özellikle magazin basını yaş vurgusu üzerine çok fazla gidiyor. Oysa dünyada belli yaşa gelmiş insanlar daha çok taltif ediliyor. Olgun yaşlarda insanlar birikimlidir ve mesleğinin zirvesindedir halbuki. Dikkat edin dizilerde bizim yaşımızdaki oyunculara anne rolü verilir. Olgun yaştaki insanların da aşk yaşayabileceği düşünülmez bile. Ekran illa ki güzel insanlar istiyor. Hep genç yüzler, genç insanların aşklarının 
hikâyeleri. Bir tek gençler aşk yaşamıyor ki! 

- Aşk güzelleştirir derler. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz? 

Kesinlikle. Bir kere beynin kimyası değişiyor. Ama ben şu anda aşık filan değilim. Aşksız güzel kalabilmeyi bir şekilde şiar edindim. Aşkı beklemiyorum daha güzel olmak için. Benim için spordan daha önemli hiçbir şey yok artık! Hiçbir şey yapma, spor yap, cildin de güzelleşiyor kasların da, duruşun da. Bundan sonra ölene kadar spor yapacağım! 

- Bu hafta insan ömrünün doğal akışına çok fazla müdahale etmeden her yaşta sağlıklı ve güzel kalabilmenin yollarını araştırdık. Siz bunun için ideal bir örneksiniz. "Organik yaşlanmak" için neler yapıyorsunuz? 

Aslında yaşsız kadınlardan olduğumu düşünüyorum, her şey parmak hesabı değil. Bir de görünene de bakacaksınız. İnsafsızlık yapmamak lazım. Bu nedenle isterseniz, organik yaşlanma değil de "yaş alma" diyelim. Hem yaşlanmanın negatif bir göndermesi var. Yaş alma olursa insanlar da yaşlanmaktan korkmaz. Pozitif bir şey var çünkü. Alıyorsun, ediniyorsun, birikiyorsun; birikmek güzel bir şey. Bunun için de cilde yansıyan ışık çok önemli; gözündeki parıltıOnu kaybetmemek için duygusal olarak beslenmek de çok önemli. Buna çok dikkat ediyorum. Artık ben durmuş oturmuşluk dönemindeyim; gözlerimde öyle bir enerji olduğunu düşünüyorum. Daha bilge bir duruş geliyor insana.
ASLI ORTAKMAÇ / yeni aktüel
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 13:44:40
Güncelleme :28 Mayıs 2007 Pazartesi 13:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?