22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Bebeğini döverek öldürdü

Evlilik dışı bebek doğuran kadın, 10 günlük bebeğini arkadaşlarıyla birlikte döve döve öldürdü.

İstanbul Fatih'te evlilik dışı doğurduğu bebeğini boğarak ölürdükten sonra bir poşet içinde Yedikule'de surların dibine atan 18 yaşındaki P. S., gözaltına alındı. P. S. ile birlikte olduğu erkek arkadaşı tornacı M.Ö. S. ve cinayet sırasında yanında bulundukları belirtilen kız arkadaşları H.K. ile S.A. da gözaltına alındı.

Yedikule Surlar'ı yakınlarındaki araziye sebze eken bir aile dün bir poşet içinde erkek bebek cesedi buldu. Polisin yaptığı incelemede bebeğin vücudunda darp izlerine rastlandı. Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri bebeğin kolundaki doğum bandından Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi'nde 10 gün önce doğduğunu belirledi. Hastane kayıtlarından P. S.'nin ailesinin Zeytinburnu'ndaki evinin telefonuna ulaşıldı. Telefona çıkan P.S.'nin ablası kardeşinin bir haftadan bu yana eve gelmediğini ve Yedikule'deki kız arkadaşlarında kaldığını söyledi. Yapılan baskınla P. S. ve iki kız arkadaşı gözaltına alındı. P. S.'nin ifadeleri doğrultusunda bebeğin babası M.Ö. S. de çalıştığı işyerinde gözaltına alındı.

Fatih Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan M.Ö.S. hamile kaldıktan sonra P. S. ile evlenmek istediğini ancak, kız arkadaşının bunu kabul etmediğini söyledi. M.Ö.S., bebeğin öldürüldüğünü gözaltına alındıktan sonra öğrendiğini iddia etti.

BOL GİYSİLER GİYEREK HAMİLELİĞİNİ SAKLADI 

P. S. ifadesinde suçu kabul ederken bol giysiler giyerek hamileliğini ailesinden gizlediğini anlatı. 8'nci ayda doğum sancısı çekince kız arkadaşları H.K. ile S.A.'yı aradığını ve birlikte hastaneye gittiklerini söyleyen P. S., doğum yaptıktan sonra hastanede bir gün kaldığını anlattı. Bebeğe arkadaşlarıyla birlikte 7 gün evlerinin bodrumunda baktıklarını anlatan P. S. daha sonra bundan kurtulmak için onu döverek öldürdüklerini anlattı. Zanlıların sorgusuna Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde devam ediliyor.

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, (DHA) hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 13:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?