15
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Cazın en seksi ismi geliyor

Buzları eriten sesi ve sahnedeki müthiş dansı ile en iyi kadın vokal ve performans dallarında iki yıl üst üste Jammy Ödüllerine aday gösterilen Kimona, Türkiye'ye geliyor. 

Buzları eriten sesi ve sahnedeki müthiş dansı ile en iyi kadın vokal ve performans dallarında iki yıl üst üste Jammy Ödüllerine aday gösterilen Kimona, Türkiye'de ilk kez Q Jazz'da sahne alıyor.

Sonbaharın kendini kışın kollarına bıraktığı bu günlerde Q Jazz Türkiye'yi dünyaca ünlü seslerle buluşturmaya devam ediyor. Giyiminden sahne performansına, etkileyici tarzı ile cazın en yakıştığı sanatçılardan biri olan; Billboard gibi birçok önemli müzik dergisi ve otoritesinin de övgü ile bahsettiği Kimona, bu kez İstanbul gecelerine damgasını vuracak. Q Jazz'da 18 Ekim 2007-18 Kasım 2007 tarihleri arasında pazar günleri hariç 23:00- 02:30 saatleri arasında sahne alacak olan Kimona seyirciyi büyüleyen sahne şovuyla da caz severlere unutulmaz geceler yaşatacak.

Cazın en seksi seslerinden biri olan Kimona, Dawid Bowie, Celine Dion, Bjork, Rita Marley, RuPaul, Debbie Harry ve Lenny Kaye'le aynı sahneyi paylaşarak adını duyurdu. Kimona, South Beach'deki National Hotel ve Miami'deki Four Seasons Hotel'de grubu Suzy Creamcheese and Pussyfoot'la birlikte caz söyleyerek müzikal kariyerini parlattı ve sadık bir hayran kitlesi edindi.

Hem Boğaz'a karşı benzersiz bir “Akşamüstü Bar Keyfi” yaşamak, hem de Kimono'nun kendine özgü yorumu ile süslediği göz alıcı sahnesine tanık olmak istiyorsanız, bir an önce Q Jazz by Les Ottomans'da rezervasyonunuzu yaptırın.

ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 16:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?