16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Deniz, Sabah'ı bastı

Sabah Gazetesi'ni bastığı söylenen Deniz Akkaya: Evet gittim. Amacım ....


Sabah Gazetesi'ni bastığı söylenen Deniz Akkaya: Evet gittim. Amacım hakkımda çıkan haberin doğru olmadığını anlatmaktı.

Manken Deniz Akkaya, Sabah Gazetesi'ni bastığı ve küfürler savurduğu haberlerini yalanladı. Akkaya, hakkında çıkan “Azeri kökenli armatör Mubariz Mansimov'la yeni bir aşka yelken açtı. Aşıklar, Mubariz'in özel jetiyle birkaç günlük yurtdışı kaçamakları yapıyormuş... Maddi sıkıntı da çeken Akkaya, eski sevgilisinin hediye ettiği alyans ve Mini Cooper otomobili de satmış” haberinin ardından soluğu Sabah Gazetesi'nin güvenliğinde aldı.

Olayın saptırıldığını anlatan Deniz, “Gazeteye gittim ama olay çıkarma niyetiyle değil... Amacım iddia edildiği gibi sık sık yurtdışına çıkmadığımı göstermekti. Bunun için de yanımda pasaportumu götürdüm. Gazetecilere de pasaportumdaki damgaları gösterip uzun süredir yurtdışına çıkmadığımı gösterdim. 'Maddi sıkıntı içinde' haberi de beni çok üzdü. Alyansımı ve arabamı sattım. Ama bunlar benim Cahide Sonku gibi gösterilmeme neden oluyor. Ne yani beni 3 bin dolarlık alyansın parası mı kurtaracak? 'Sıkıntın mı var?' diye anam-babam arıyor. Sıkıntım olsa tiyatro yapar mıyım? Benim parayla bir derdim olsa paranın peşine düşerim. Mal benim malım, istediğimi yaparım” dedi.

Akşam
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 11:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?