16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Dünya voleybolünde rekor teklif

Dünya voleybolunda rekor transfer teklifi milli voleybolcumuz Neslihan Demir Darnel’e yapıldı... Rusya’nın Dinamo Moskova Voleybol Takımı Başkanı Vladimir Zinichev, İspanya’nın Marichal Tenerife takımında oynayan yıldız oyuncuya İsviçre’de üç sezon karşılığı olarak 2 milyon dolar transfer teklifinde bulundu.


3.5 ay önce Moskova’da Dinamo Moskova-Vakıfbank Güneş Sigorta maçından önce HÜRRİYET’e "Neslihan’ı küçüklüğünden bu yana izliyoruz. Bu sezon Dinamo’ya almak istedik ancak o, Tenerife ile anlaştı. Dünya yıldızı olacak bu Türk kızına mutlaka Dinamo Moskova formasını giydireceğiz" diyen Zinichev, Zürih’te yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi Final Four maçları sırasında Neslihan’ın eşi Orkun Darnel’le görüşerek, transfer teklifini iletti. Ve "Bu transferin gerçekleşmesi için ne gerekirse o yapılacak" dedi.

Sıcak bakıyor

Marichal Tenerife ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak sözleşmede sporcumuzun bu süre içerisinde bir başka kulübe gitmesi halinde İspanyol takımına 600 bin Euro, Güneş Sigorta’ya gitmesi halinde ise bedelsiz maddesi koyduran Neslihan, "Ben şu anda Tenerife’de mutluyum. Rusların yaptığı teklif bir rekor. İki kulüp anlaşırsa bu transfer gerçekleşebilir" dedi.

Celal DEMİRBİLEK/hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 15:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?